Comparative Constitutional Law, Democracy, Dutch Politics, Law and Religion, Public Theology, Religion and Politics, Whither Europe?

Symposium ‘Postliberalism: The promise and peril of getting beyond individual autonomy’

Op donderdag 12 mei a.s. vindt de (uitgestelde) presentatie plaats van de bundel Het radicale midden overzee. Verkenningen van het postliberalisme, die ik samen met Patrick Overeem (VU) vorig jaar voor het Thijmgenootschap samenstelde.

Die dag organiseert de Rechts- en Bestuurskundige afdeling van het genootschap van 14:30-17:00 uur een symposium, getiteld Postliberalism: The promise and peril of getting beyond individual autonomy.

Hoofdspreker tijdens het symposium is Professor of Politics aan de University of Kent, en auteur van o.a. het vorig jaar verschenen Postliberal Politics: The Coming Era of Renewal, Adrian Pabst.

Voor aanmelding voor het symposium, waar ook Patrick Overeem en ikzelf het woord zullen voeren en volop ruimte zal zijn voor discussie, zie: https://thijmgenootschap.nl/nieuws/symposium-postliberalism-promise-and-peril-getting-beyond-individual-autonomy.

Voor bestelinformatie over de bundel, zie: https://eburon.nl/product/het-radicale-midden-overzee/.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.